ابراهیمی ع.، تنگستانی ر.، علیزاده دوغیکلایی ا.، زارع پ. 1391. اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخصهای رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی. علوم و فنون دریایی. 4 : 12-1.
رزاقی ب.، یگانه س.، میرامینی ه. 1394. اثرات افزودن پودر سیر، بر شاخصهای رشد بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss). سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران. ایران.
عادل م.، پورغلام ر.، ذریه زهرا ج.، قیاسی م. 1394. اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر شاخصهای رشد، ترکیبات لاشه، باکتریهای روده و بازماندگی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری (Yersinia ruckeri). بومشناسی آبزیان. 4(4): 70-62.
علیشاهی م.، سلطانی م.، مصباح م.، زرگر ا. 1391. اثرات تحریک ایمنی و رشد لوامیزول، ارگوسان و سه عصاره گیاهی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی. 67(3).
قاسمی ا.، مازندرانی م.، سوداگر م.، حسینی م. 1396. اثر افزودن زردچوبه (Curcuma longa) در جیره بر عملکرد رشد و بقاء در برابر تنش شوری در کپور معمولی (Cyprinus carpio). بهرهبرداری و پرورش آبزیان. 6 (2) :30-21.
محمدرضائی د. 1399. بررسی اثر پودر جلبک اسپیرولینا و گل میخک به عنوان مکمل بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio). محیطزیست جانوری. 12(2) : 195-189.
نفیسیبهابادی م. 1386. کتاب راهنمای عملی تکثیر و پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان: پرورش. دانشگاه هرمزگان. 288 ص.
نیکبخش بیدرونی ع.، وهابزاده رودسری ح. 1398. الویتبندی عصارههای سیر (Allium sativum)، نعناع فلفلی (Mentapi perita) و پونه کوهی (Oregano vulgare) در بهبود رشد و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی. توسعه آبزیپروری. ۱۳(۴) :121-107.
یگانه راستهکناری ه.، وهابزاده رودسری ح.، یزدانی ساداتی م. 1396. تأ ثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) بهعنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان. 5(1): 125-107.
Abdel El-Maksoud A.M.S., Aboul-Fotouh G.E., Allam S.M., Abou Zied R.M. 1999. Effect of marjoram leaves (Majorana hortensis L.) as a feed additive on the performance of Nile tilapia Greener. Journal of Agricultural Sciences 3(3), 1-8.
Abu-Elala N.M., Galal M.K., Abd-Elsalam R.M., Mohey-Elsaeed O., Ragaa N.M. 2016. Effects of Dietary Supplementation of Spirulina platensis and Garlic on the Growth Performance and Expression Levels of Immune-related Genes in Nile tilapia (Oreochromis niloticus). Journal of Aquaculture Research & Development 7, 433.
Ashry A.M., Hassan A.M., Habiba M.M., El-Zayat A., El-Sharnouby M.E., Sewilam H., Dawood M.A.O. 2021. The Impact of Dietary Curcumin on the Growth Performance, Intestinal Antibacterial Capacity, and Haemato-Biochemical Parameters of Gilthead Seabream (Sparus aurata). Animals 11, 1779.
Mahboubi M., Haghi G. 2008. Antimicrobial activity and chemical composition of Mentha pulegium L. essential oil. Journal of Ethnopharmacology 19, 325-327.
Mahmoud M.A., El-Lamie M.M., Amina A., Dessouki A.A., Yusuf M.S. 2014. Effect of Turmeric (Curcuma longa) Supplementation on Growth Performance, Feed Utilization, and Resistance of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) to Pseudomonas fluorescens Challenge. Global Research Journal of Fishery Science and Aquaculture 1(12), 026-033.
Osawa T., Sugiyama Y., Inayoshi M., Kawakishi S. 1995. Ant oxidative activity of tetrahydrocurcuminoids. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 59, 1609-1612.
Rattanachaikunsopon P., Phunkhachorn P. 2010. Potential of cinnamon (Cinnamomum verum) oil to control Streptococcus iniae infection in tilapia (Oreochromis niloticus). Fish Science 76(2), 287-293.
Rojtinnakorn J., Rittiplang S., Tongsiri S., Chaibu P. 2012. Turmeric extract inducing growth biomarker in Sand goby (Oxyeleotris marmoratus). 2nd International Conference on Chemical, Biological and Environment Sciences (ICCEBS'2012) June 30-July 1, Bali.
Sakai M. 1999. Current research status of fish immunistimulants. Aquaculture 172(1), 63-92.
Talpur A.D. 2014. Mentha piperita (Peppermint) as feed additive enhanced growth performance, as feed additive enhanced growth performance, survival, immune response and disease resistance of Asian seabass, Lates calcarifer (Bloch) against Vibrio harveyi infection. Aquaculture 420, 71-78.
Tokur S., Ozkütük E., Atici G., Ozyurt C.E., Ozyur E. 2006. The effects of frozen storage at− 18°C on the chemical and sensory qualities of fish fingers produced from unwashed and washed mirror carp (Cyprinus carpio) mince were investigated. The amounts of moisture, crude protein, lipid, crude ash, ω3 polyunsaturated. Food Chemistry 151, 5570.