کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
مطالعه مدیریت کیفی کارخانه‌های مختلف آرد ماهی در ایران

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 164-171

مهران مسلمی؛ روزبه عابدی؛ حشمت الله سعدی


تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 50-63

مهدیه واحدی سرریگانی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی