نویسنده = سید ولی حسینی
فایکوسیانین: ترکیب زیست‌فعال دریایی نوین، ساختار و روش‌های استخراج

دوره 10، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 134-153

سید مهرداد حسنی اژدری؛ زهرا حسین آبادی؛ سید ولی حسینی


مدیریت پساب کارخانجات تولید سوریمی

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 69-81

زهرا نحوی؛ سید ولی حسینی


مروری اجمالی بر پروتئین های ضدانجماد موجود در ماهیان

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 155-163

کبری ضیایی؛ سید ولی حسینی


تضمین کیفیت و ایمنی در فرآوری آبزیان

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 197-208

سید ولی حسینی


جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 165-173

علی بیگی کلسشتری؛ سید ولی حسینی؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی


بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر

دوره 7، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 89-95

مهران مسلمی؛ محمدعلی رحیمی؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی


ارزیابی اکسیداسیون چربی سفالوتراکس و هپاتوپانکراس میگو پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ

دوره 6، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 33-42

محمدعلی خانلر؛ سید مهدیl اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علی رضا عالیشاهی؛ سید ولی حسینی


بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 23-31

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ علیرضا میر واقفی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ کبری ضیایی