آ
-
آستاگزانتین
کاهش آسیبهای هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی پرت (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) در مواجهه با نانو ذرات نقره محلول در آب از طریق تغذیه با جیره حاوی آستاگزانتین و نمک صفراوی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
-
آلودگی
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
-
آنالیز همبستگی کانونی
مطالعه اثر عوامل محیطی بر پراکنش جمعیت روتیفرهای دو آبگیر شمالغرب ایران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 10-19]
-
آنزیمهای هضمی
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 40-49]
ا
-
اسانس رزماری
تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 50-63]
-
اسید آسکوربیک
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 40-49]
-
اشرشیاکلی
تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 50-63]
-
اشعه گاما
اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 12-21]
-
ایزومالتوالیگوساکارید
اثر بررسی غلظت های مختلف سم ورتیمک بر بافت گوارشی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با ایزومالتوالیگوساکارید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 20-26]
ب
-
بقاء
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 22-29]
-
بیومارکر
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
ت
-
ترکیب بیوشیمیایی
اثر ترکیبی کودهای شیمیایی و محیط کشت BG11 بر سرعت رشد، ترکیب بیوشیمیایی، کلروفیل و مقدار کارتنوئید کل جلبک هماتوکوکوس پلوویالیس (Haematococcus pluvialis) در آب لب شور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 27-36]
-
تغییرات کیفی
اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 12-21]
-
تنوع گونه ای
مطالعه اثر عوامل محیطی بر پراکنش جمعیت روتیفرهای دو آبگیر شمالغرب ایران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 10-19]
-
تولیدمثل
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 22-29]
ح
-
حوضه هریرود
بررسی تنوع جمعیتی سیاه ماهی هراتی (Capoeta heratensis) در حوضه های آبریز هریرود و دشت کویر با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-44]
ر
-
روتیفر
مطالعه اثر عوامل محیطی بر پراکنش جمعیت روتیفرهای دو آبگیر شمالغرب ایران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 10-19]
-
روده
اثر بررسی غلظت های مختلف سم ورتیمک بر بافت گوارشی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با ایزومالتوالیگوساکارید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 20-26]
-
ریخت سنجی
بررسی تنوع جمعیتی سیاه ماهی هراتی (Capoeta heratensis) در حوضه های آبریز هریرود و دشت کویر با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-44]
ز
-
زمان ماندگاری
تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 50-63]
س
-
سد دفاعی
اثر بررسی غلظت های مختلف سم ورتیمک بر بافت گوارشی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با ایزومالتوالیگوساکارید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 20-26]
-
سم ارگانوفسفره
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 40-49]
-
سوریمی
تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 50-63]
-
سیاه ماهی هراتی
بررسی تنوع جمعیتی سیاه ماهی هراتی (Capoeta heratensis) در حوضه های آبریز هریرود و دشت کویر با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-44]
ش
-
شوک گرمایی
تاثیر تریپلوئیدی بر شاخص های رشد و ناهنجاری شکلی در ماهی کوی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-9]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
تاثیر تریپلوئیدی بر شاخص های رشد و ناهنجاری شکلی در ماهی کوی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-9]
ع
-
عامل ضد استرس
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 40-49]
-
عصاره گیاهی
اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 12-21]
-
علف کش
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
-
عوامل محیطی
مطالعه اثر عوامل محیطی بر پراکنش جمعیت روتیفرهای دو آبگیر شمالغرب ایران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 10-19]
ف
-
فاکتورهای رشد
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 22-29]
ق
-
قزلآلای رنگینکمان
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 40-49]
ک
-
کارتنوئید کل
اثر ترکیبی کودهای شیمیایی و محیط کشت BG11 بر سرعت رشد، ترکیب بیوشیمیایی، کلروفیل و مقدار کارتنوئید کل جلبک هماتوکوکوس پلوویالیس (Haematococcus pluvialis) در آب لب شور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 27-36]
-
کپور نقره ای
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
-
کلروفیل
اثر ترکیبی کودهای شیمیایی و محیط کشت BG11 بر سرعت رشد، ترکیب بیوشیمیایی، کلروفیل و مقدار کارتنوئید کل جلبک هماتوکوکوس پلوویالیس (Haematococcus pluvialis) در آب لب شور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 27-36]
گ
-
گلایفوزیت
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
-
گیاه پنج انگشت
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 22-29]
م
-
ماهی پرت
کاهش آسیبهای هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی پرت (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) در مواجهه با نانو ذرات نقره محلول در آب از طریق تغذیه با جیره حاوی آستاگزانتین و نمک صفراوی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
-
ماهی دم شمشیری
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 22-29]
-
میگوی سفید اقیانوس آرام
تغییرات هورمونی و متابولیکی مولد میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف هورمون 17 بتا استرادیول [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 30-39]
ن
-
نانو ذرات نقره
کاهش آسیبهای هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی پرت (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) در مواجهه با نانو ذرات نقره محلول در آب از طریق تغذیه با جیره حاوی آستاگزانتین و نمک صفراوی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
-
نگهداری در شرایط سرد
اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 12-21]
-
نمک صفراوی
کاهش آسیبهای هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی پرت (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) در مواجهه با نانو ذرات نقره محلول در آب از طریق تغذیه با جیره حاوی آستاگزانتین و نمک صفراوی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
و
-
ورتیمک
اثر بررسی غلظت های مختلف سم ورتیمک بر بافت گوارشی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با ایزومالتوالیگوساکارید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 20-26]
ه
-
هسته گلبول قرمز
تاثیر تریپلوئیدی بر شاخص های رشد و ناهنجاری شکلی در ماهی کوی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-9]
-
هماتوکوکوس پلوویالیس
اثر ترکیبی کودهای شیمیایی و محیط کشت BG11 بر سرعت رشد، ترکیب بیوشیمیایی، کلروفیل و مقدار کارتنوئید کل جلبک هماتوکوکوس پلوویالیس (Haematococcus pluvialis) در آب لب شور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 27-36]
-
هماتولوژی
بررسی پارامترهای هماتولوژی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در معرض غلظت های تحت کشنده علف کش رانداپ [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-54]
-
همولنف
تغییرات هورمونی و متابولیکی مولد میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف هورمون 17 بتا استرادیول [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 30-39]
-
هورمون های استروئیدی
تغییرات هورمونی و متابولیکی مولد میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف هورمون 17 بتا استرادیول [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 30-39]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد