آ
-
آب دریا
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
آبشش
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
آکواپونیک
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
-
آلژینات
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
آلودگی
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
-
آلومتری
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
آلومتریک
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
آنالیز آب
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
آنتی اکسیدان
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
آنتی بیوتیک
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
آنزیم
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
آنزیم گوارشی
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
آهن
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
آویشن
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
ا
-
ارزش غذایی
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
ارزش غذایی
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
ارزشگذاری مشروط
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
اُزوندهی
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
اسپیرولینا پلاتنسیس
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
استرپتوکوکوس اینیایی
تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزلآلای رنگینکمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
-
اسیدهای چرب
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
افزودنی غذایی
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
اکتینیدین
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
امواج التراسونیک
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
انتروکوکوس
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
ایزوفلاون
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
ایمنی همورال
تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزلآلای رنگینکمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
ب
-
بازار
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
بازارپسندی
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
بازاریابی
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
بچه ماهی کپور
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
بیوتایپینگ
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
بیوشیمیایی پلاسما
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
بیوفلاک
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
پ
-
پارامترهای رشد
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
پارامترهای رشد و ایمنی
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
پارامترهای فیزیکوشیمیایی
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
پارامترهای هماتولوژیک
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
پتانسیل اکسیداسیون و احیا
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
پرتوهای گاما
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
پروبیوتیک
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
پروبیوتیک
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
پروتئین غشای خارجی
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
پروتئین کل سلول
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
پرورش Lates calcarifer
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
پرورش جلبک
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
پرورش ماهی
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
پرورش ماهی
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
پساب آبزی پروری
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
پساب آبزی پروری
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
پودر پروتئینه ماهی
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
پودر هویج
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
ت
-
تازگی ماهی
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
تحرک اسپرم
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
ترکیب لاشه
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
ترکیب لاشه
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
تغییرات فصلی
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
تنوع
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
توریسم کشاورزی
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
توسعه
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
تولیدمثل
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
ج
-
جلبک پادینا
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
جلبک پادینا
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
چ
-
چغندر
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
خ
-
خشککردن
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
خلیج فارس
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
خون شناسی
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
خیار دریایی
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
د
-
دارچین
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
درمنه دشتی
تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزلآلای رنگینکمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
-
دریای عمان
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
ر
-
رابطه طول – وزن
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
رشد
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
رشد
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
رشد
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
رنگ
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
-
رنگدانه
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
رنگ سنجی
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
ریخت شناسی
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
ریخت شناسی
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
ژ
-
ژنتیک
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
س
-
ساختار ژنتیکی
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
سختی کل
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
-
سفیدک سیستان
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
سیستم ایمنی
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
-
سیستم بازگردشی آب
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
ش
-
شاخص ایمنی
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
شاخص کبدی
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
شاخص گنادوسوماتیک
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
شاخص های ایمنی خون
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
شمارش افتراقی
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
ع
-
عصاره برگ خرمالو
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
عصاره یوکا
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
غ
-
غیربومی
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
ف
-
فراسنجه بیوشیمیایی
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
فعالیت ضد باکتری
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
فلفل
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
فوکوئیدان
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
فیتو استروژن
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
فیلماهی
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
فیله فیلماهی
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
ق
-
قائمشهر
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
قزل آلا
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
قزلآلای رنگینکمان
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
قزلآلای رنگینکمان
تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزلآلای رنگینکمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
-
قزل آلای رنگین کمان
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
ک
-
کاروتنوئید
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
کاروتنوئیدکل
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
-
کبد
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
کپور معمولی
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
کپور معمولی
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
کپورمعمولی
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
کپورمعمولی
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
کپور نقره ای
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
کفیر
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
کلرزنی
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
کلروفیل
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
کورتیزول
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
کورکومین
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
کیتوزان
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
گ
-
گلوکز
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
گوشت
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
-
گیاه کاهو
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
ل
-
لاکتوباسیلوس
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
م
-
ماکروجلبک دریایی
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
ماهی اسکار
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
ماهیان سردابی
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
ماهیانگرمابی
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
ماهی زبرا
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
-
ماهی زینتی
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
ماهی هامور
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
مایع تخمدانی
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
مایع منی
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
محیط کشت
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
مدل لاجیت
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
مصرف کنندگان ماهی
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
مقاومت موکوسی
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
مکمل غذایی
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
ن
-
نان تست
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
نانو اکسید روی
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
نانو ذرات آلژینیک اسید (ارگوسان)
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
نانو نقره
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
ه
-
هتروسایکلیک آروماتیک آمین
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
-
هم آوری
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
-
هموگلوبین
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
هیدرولیز
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
ی
-
یرسینیا راکری
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد