نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب دریا امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
  • آبشش تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
  • آکواپونیک تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
  • آلژینات بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
  • آلودگی اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
  • آلومتری بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
  • آلومتریک رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
  • آنالیز آب تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • آنتی اکسیدان بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
  • آنتی بیوتیک تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
  • آنزیم استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
  • آنزیم گوارشی اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • آهن اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
  • آویشن تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]

ا

  • ارزش غذایی تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
  • ارزش غذایی ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
  • ارزشگذاری مشروط برآورد ارزش تفرجی فعالیت آب‌بندان‌های پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • اُزون‌دهی بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخص‌های کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
  • استرپتوکوکوس اینیایی تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزل‏آلای رنگین‎کمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
  • اسیدهای چرب تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
  • افزودنی غذایی تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
  • اکتینیدین استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
  • امواج التراسونیک مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتو‌‌های گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخص‌های رشد و استرس قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
  • انتروکوکوس ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصه‌های هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
  • ایزوفلاون تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • ایمنی همورال تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزل‏آلای رنگین‎کمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]

ب

  • بازار بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
  • بازارپسندی تأثیر جیره غنی‌شده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگ‌پذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • بازاریابی بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
  • بچه ماهی کپور اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
  • بیوتایپینگ مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
  • بیوشیمیایی پلاسما تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • بیوفلاک تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]

پ

  • پارامترهای رشد تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • پارامترهای رشد و ایمنی اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
  • پارامترهای فیزیکوشیمیایی بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزی‌پروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
  • پارامترهای هماتولوژیک مطالعه برخی شاخص‌های سرمی و خون شناختی فیل‌ماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
  • پتانسیل اکسیداسیون و احیا بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخص‌های کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
  • پرتوهای گاما مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتو‌‌های گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخص‌های رشد و استرس قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
  • پروبیوتیک تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • پروبیوتیک ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصه‌های هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
  • پروتئین غشای خارجی مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
  • پروتئین کل سلول مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
  • پرورش Lates calcarifer اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • پرورش جلبک امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
  • پرورش ماهی برآورد ارزش تفرجی فعالیت آب‌بندان‌های پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • پرورش ماهی بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
  • پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
  • پساب آبزی پروری بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخص‌های کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
  • پساب آبزی پروری بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزی‌پروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
  • پودر پروتئینه ماهی ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
  • پودر هویج جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]

ت

  • تازگی ماهی بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
  • تحرک اسپرم مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
  • ترکیب لاشه تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
  • ترکیب لاشه تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
  • تغییرات فصلی مطالعه برخی شاخص‌های سرمی و خون شناختی فیل‌ماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
  • تنوع بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
  • توریسم کشاورزی برآورد ارزش تفرجی فعالیت آب‌بندان‌های پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • توسعه بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
  • تولیدمثل ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]

ج

  • جلبک پادینا اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
  • جلبک پادینا تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]

چ

  • چغندر اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]

خ

  • خشک‌کردن مقایسه روش‌های مختلف خشک‌کردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • خلیج فارس بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
  • خون شناسی بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
  • خیار دریایی بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]

د

  • دارچین تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
  • درمنه دشتی تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزل‏آلای رنگین‎کمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
  • دریای عمان بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]

ر

  • رابطه طول – وزن رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
  • رشد تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
  • رشد تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • رشد مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتو‌‌های گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخص‌های رشد و استرس قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
  • رنگ جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
  • رنگدانه تأثیر جیره غنی‌شده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگ‌پذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • رنگ سنجی تأثیر جیره غنی‌شده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگ‌پذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • ریخت شناسی بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
  • ریخت شناسی ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]

ژ

  • ژنتیک اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]

س

  • ساختار ژنتیکی بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
  • سختی کل تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
  • سفیدک سیستان مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
  • سیستم ایمنی اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
  • سیستم بازگردشی آب اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]

ش

  • شاخص ایمنی بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
  • شاخص کبدی رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
  • شاخص گنادوسوماتیک رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
  • شاخص های ایمنی خون اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
  • شمارش افتراقی تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]

ع

  • عصاره برگ خرمالو بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
  • عصاره یوکا اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]

غ

  • غیربومی ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]

ف

  • فراسنجه بیوشیمیایی مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
  • فعالیت ضد باکتری بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
  • فلفل تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
  • فوکوئیدان بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
  • فیتو استروژن تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • فیل‌ماهی مطالعه برخی شاخص‌های سرمی و خون شناختی فیل‌ماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
  • فیله فیل‌ماهی اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل‏ گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]

ق

  • قائمشهر برآورد ارزش تفرجی فعالیت آب‌بندان‌های پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • قزل آلا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصه‌های هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
  • قزل‌آلای رنگین‎کمان تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزل‏آلای رنگین‎کمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
  • قزل آلای رنگین کمان تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]

ک

  • کاروتنوئید مقایسه روش‌های مختلف خشک‌کردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • کاروتنوئیدکل جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
  • کبد تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
  • کپور معمولی بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
  • کپور معمولی تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
  • کپورمعمولی تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • کپورمعمولی اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
  • کپور نقره ای ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
  • کفیر ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصه‌های هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
  • کلرزنی بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزی‌پروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
  • کلروفیل مقایسه روش‌های مختلف خشک‌کردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • کورتیزول مطالعه برخی شاخص‌های سرمی و خون شناختی فیل‌ماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
  • کورکومین تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • کیتوزان اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل‏ گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]

گ

  • گلوکز مطالعه برخی شاخص‌های سرمی و خون شناختی فیل‌ماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
  • گوشت جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
  • گیاه کاهو تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]

ل

  • لاکتوباسیلوس ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصه‌های هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]

م

  • ماکروجلبک دریایی اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • ماهی اسکار تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • ماهیان سردابی بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزی‌پروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
  • ماهیان‌گرمابی بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخص‌های کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
  • ماهی زبرا اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
  • ماهی زینتی تأثیر جیره غنی‌شده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگ‌پذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • ماهی هامور تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
  • مایع تخمدانی مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
  • مایع منی مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
  • محیط کشت امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
  • مدل لاجیت برآورد ارزش تفرجی فعالیت آب‌بندان‌های پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • مصرف کنندگان ماهی بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
  • مقاومت موکوسی اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
  • مکمل غذایی اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]

ن

  • نان تست ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
  • نانو اکسید روی تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
  • نانو ذرات آلژینیک اسید (ارگوسان) مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتو‌‌های گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخص‌های رشد و استرس قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
  • نانو نقره اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]

ه

  • هتروسایکلیک ‏آروماتیک ‏آمین اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل‏ گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
  • هم آوری ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
  • هموگلوبین تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • هیدرولیز استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]

ی

  • یرسینیا راکری مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]