%0 Journal Article %T مقایسه تاثیرخوراکی جلبک گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracilaria corticata) و مخمر ساکارومایسیس سروزیه (Saccharomyces cervesia) بر شاخص‌های ایمنی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) %J مجله علوم آبزی پروری %I انجمن آبزی پروری ایران %Z 2322-5351 %A محمدی دوست, مهرداد %A افشارنسب, محمد %A کاکولکی, شاپور %A آهنگرزاده, مینا %A هوشمند, حسین %A محسنی نژاد, لفته %D 2021 %\ 02/19/2021 %V 8 %N 2 %P 37-44 %! مقایسه تاثیرخوراکی جلبک گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracilaria corticata) و مخمر ساکارومایسیس سروزیه (Saccharomyces cervesia) بر شاخص‌های ایمنی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) %K جلبک %K گراسیلاریا %K میگوی پا سفید %K مخمر %K ساکارومایسییس سروزیه %R %X در این مطالعه به میگوهای وانامی جلبک گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracilaria corticata‌) و مخمر ساکارومایسیس سروزیه (Saccharomyces cervesia) به صورت خواکی داده شد و سپس تغییر شاخص هایی ایمنی میگو بررسی شدند. بدین منظور 1800 قطعه میگوی 5 گرمی را انتخاب و پس از سازگاری در 9 مخزن 10 تنی ذخیره‌سازی شدند. به یک گروه از جلبک گراسیلاریا کورتیکاتا به میزان 1500 میلی‌گرم در کیلوگرم غذا داده شد و به گروه دیگر مخمر ساکارومایسیس سروزیه به میزان یک گرم در یک کیلوگرم غذا به مدت 25 روز استفاده شد. روزهای 1، 3، 9، 18 و 25 از همولنف میگوها نمونه‌برداری شد. شاخص‌های ایمنی شامل هموسیت کل‏، پروتئین کل، آنزیم پراکسیداز‏، آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز و آنزیم فنول اکسیداز این دو گروه با گروه شاهد مقایسه شدند. نتایج نشان داد هر دو تیمار شاخص­های ایمنی نسبت به گروه شاهد نسبت به گروه شاهد افزایش معنی‌داری نشان داد (0/05>P). همچنین شاخص ­های ایمنی در تیمار یک افزایش معنی‌داری نسبت به تیمار مخمر نشان داد (0/05>P). %U http://www.aquaculturesciences.ir/article_120158_f4ca0d1906f7ae4455b36d8e14ca518a.pdf