کلیدواژه‌ها = آنتی اکسیدان
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ایSargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 43-58

نیلوفر آقاجانپور سورکوهی؛ آریا باباخانی؛ مهدی طبرسا


تاثیر مکمل دایجستاروم بر عملکرد رشد، سیستم آنتی اکسیدان و برخی آنزیم‌های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 67-80

تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ امیر علی حیدری؛ سکینه مشجور؛ مجتبی امام


بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 64-76

رضوان قره خان تقرتپه؛ معظمه کردجزی؛ سامان احمد نصرالهی؛ بهاره شعبانپور؛ افشین عادلی


تاثیر عصاره اتانولی پوست پسته (Pistachia vera) بر فاکتورهای رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، شماره 2، آبان 1392، صفحه 1-8

عیسی ابراهیمی درچه؛ جواد معتمدی تهرانی؛ سید امیر حسین گلی؛ فریبا شفیعی حسن آبادی؛ سجاد پهلوانی