کلیدواژه‌ها = اسیدهای چرب
تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp.

دوره 11، شماره 2، مهر 1402، صفحه 26-35

شقایق نوروزی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ هومن رجبی اسلامی


تأثیر تنش شوری و اشعه فرابنفش UV-C و UV-B بر فاکتور‌های رشد، چربی کل و محتو‌ای اسید چرب ریزجلبک Dunaliella salina

دوره 11، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 72-84

فخری قزلباش؛ لطیفه پوراکبر؛ ناصر آق؛ صابر خدابنده


تعیین بازه مناسب لسیتین جیره غذایی تاسماهی جوان ایرانی (Acipenser persicus) جهت بهبود رشد و سیستم ایمنی

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 202-215

محمد کاظم سیدی قمی؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ حسینعلی عبدالحی؛ انریک گیسبرت


تعیین ارزش غذایی و برخی شاخص‌های رشد گیاه آزولا (Azolla filiculoides) پرورش یافته در پساب مزرعه پرورش فیل ماهی (Huso huso)

دوره 8، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 78-89

سید پژمان حسینی شکرابی؛ میلاد بهرامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ نگار محمدی


تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 207-217

مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی نیکو؛ علیرضا نظری بجگان؛ سهیل علی نژاد؛ سید سهیل قائم مقامی؛ محمدرضا تورجی


معرفی پروتکل استاندارد برای غنی سازی ناپلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) با روغن کانولا

دوره 2، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 25-38

سروه قادرپور؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ اسلام احمدیان