نویسنده = علی رضا عالیشاهی
مقایسه فعالیت آنتی آکسیدانی آلژینات استخراج شده به روش اسیدی از دو گونه جلبک قهوه ای Sargassum vulgare و Padina pavonica

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 108-122

میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ علی رضا عالیشاهی؛ معظمه کردجزی؛ محمدعلی خانلر


مقایسه خواص ضد اکسایشی آلژینات سدیم استخراج شده با حلال آب از ماکروجلبک های قهوه ای Sargassum vulgare و Padina pavonica

دوره 8، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 90-103

میترا احدی فر؛ سیدمهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ محمدعلی خانلر؛ معظمه کردجزی؛ علیرضا عالیشاهی


اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل‏ گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی (Huso huso)

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 132-140

سیده مریم دانشور؛ علی رضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


ارزیابی اکسیداسیون چربی سفالوتراکس و هپاتوپانکراس میگو پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ

دوره 6، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 33-42

محمدعلی خانلر؛ سید مهدیl اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علی رضا عالیشاهی؛ سید ولی حسینی