نویسنده = ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
تعداد مقالات: 2
1. اثر اسانس دانه زنیان (Carum copticum) بر باکتری اشریشیاکلی تلقیح شده در گوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 92-104

سمیرا فرامرزپور دارزینی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی


2. تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 50-63

مهدیه واحدی سرریگانی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی