نویسنده = حنانه رضائیان
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر عصاره خیار دریایی Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) طی دورۀ نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 1-19

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ علیرضا میر واقفی؛ کبری ضیایی


2. بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 23-31

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ علیرضا میر واقفی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ کبری ضیایی